Cursussen

U kunt bij ons meerdere cursussen volgen voor Eurecrea GX. Ook bieden wij u de mogelijkheden voor cursussen op maat, eventueel op uw eigen locatie gegeven.

Basiscursus
Deze cursus behandelt alle basisonderdelen van het reserveringsprorgramma Eurecrea GX. Van het behandelen van informatieaanvragen tot en met het maken en afhandelen van reserveringen. Deze cursus raden wij aan voor iedereen die dagelijks gebruikt maakt van Eurecrea GX.

Bestandscursus
Tijdens de bestandscursus leert u hoe u uw bestanden in Eurecrea GX onderhoudt. De cursus gaat een stapje verder dan de basiscursus en na deze cursus weet u zelf hoe u objecttypes aanmaakt, hoe u arrangementen samenstelt, etc. Deze cursus raden wij aan voor iedereen die graag meer wil weten van de uitgebreide mogelijkheden van Eurecrea GX voor de back-office activiteiten.

Financiële cursus
In Eurecrea GX is ook uitgebreide financiele functionaliteit beschikbaar. Grootboekrekeningen, journaalposten, doorverwerkingen en koppelingen naar boekhoudprogramma's... een must voor diegenen op uw bedrijf die verantwoordelijk zijn voor de boekhouding!

Management informatie cursus
Tot slot kunt u uit Eurecrea GX enorm veel management informatie halen. Omzetoverzichten, bezettingsoverzichten, exporteren naar Excel, diverse boekingsstatistieken.... Met deze management informatie heeft u een belangrijk stuurmiddel in handen voor uw bedrijfsvoering. Wij raden daarom iedere beheerder en eigenaar aan om deze cursus te volgen. U zult ervan profiteren!