Referenties

 

 

 

Camping Schuilenburg

Douwe van der Meulen, eigenaar: 'AICN is onze innovatieve automatiseringspartner. Zo hebben wij deze zomer met succes als eerste camping in Europa de boekingskiosk in gebruik genomen. Met deze kiosk besparen we enorm op onze personeelskosten en zien we een duidelijke stijging van het aantal boekingen'.

Meer info over de introductie van de boekingskiosk? 
Lees verder..

www.camping-schuilenburg.nl 

 


 


De Watersnip

Marc Snip & Menno Jonk, eigenaren: 'Sinds 2003 maken wij gebruik van de producten van AICN Automatisering. AICN zorgt voor praktijkgerichte oplossingen zoals de nieuwe iDeal koppeling. Deze draagt bij aan de efficiency van ons online boekingsproces. Met als resultaat meer boekingen natuurlijk!'

Over iDeal: 'Fantastisch, met de iDeal koppeling is de gastvriendelijkheid van ons online reserveringssysteem nog verder toegenomen. Daarnaast biedt iDeal de zekerheid van betaling en werken we nog efficiënter. 

www.watersnip.nl

 


 


DroomParken

Marco Budding, hoofd Marketing en Communicatie: 'Met AICN als partner zijn we ervan verzekerd dat we meegaan met de ontwikkelingen in de markt. Zo biedt de nieuwe Zoek en Boek module onze gast de mogelijkheid direct op datum en tijd te selecteren. Als resultaat zien we een succesvolle stijging van het aantal online impulsboekingen'.

www.droomparken.nl

 


 

 

Vakantiepark Het Lierderholt

Bjorn Willemsen, directeur: 'Sinds 2003 maken wij gebruik van het reserveringssysteem Eurecrea GX. Het vakantieplezier van onze gasten laten wij al beginnen met het online Virtueel Boeken. Zij kunnen direct op onze interactieve 2D plattegrond zien of hun hun favoriete kampeerplaats of accommodatie nog beschikbaar is. Vervolgens kunnen ze deze in enkele stappen eenvoudig reserveren'.  

www.lierderholt.nl

 


 

Delftse Hout recreatiecentrum

 Pim Meijkamp, beheerder: 'AICN Automatisering is voor ons een plezierige gesprekspartner. Door het duidelijke advies over de mogelijkheden van automatisering merken we dat de medewerkers van AICN beschikken over veel kennis en inzicht hebben in de gang van zaken binnen onze branche'.

www.delftsehout.nl

 


 

Marveld Recreatie

Edwin Bomers, eigenaar: 'AICN Automatisering ontwikkelt innovatieve toepassingen en staat klaar om met de nieuwste ontwikkelingen in de branche mee te denken. Van online boeken tot en met ons IncheckPoint is AICN een perfecte automatiseringspartner'.

www.marveld.nl

 


 

Duinrell Wassenaar

Roderick van Zuylen, eigenaar: 'Het automatiseringssysteem van AICN voor het boeken van vakanties op Duinrell is begin 2009 volledig operationeel gegaan. Vooral de vele mogelijkheden van het Virtueel Boeken zijn belangrijk voor ons en de positieve resultaten zien we dan ook terug in het aantal boekingen via internet'.

De uitgebreide ervaringen van Duinrell lezen?
Wij hadden een interview met ze! Lees verder... 

www.duinrell.nl

 


 

Eiland van Maurik

Lennard Kempers, eigenaar: 'AICN blijft de ontwikkelingen in de branche volgen en speelt daar met zijn innovatieve oplossingen en nieuwe toepassingen perfect op in. Onze wensen en die van de gast staan bij AICN altijd voorop'.

www.eilandvanmaurik.nl

 


 

Voorbeelden van iconen van Gastgemak Apps. Meer info op www.recreatie-apps.nl.