Ctità Romana weer terug naar Eurecrea GX

16-06-2015

Welkom terug Città Romana

Na een proef periode met het reserveringssysteem RCS van Stratech, heeft de directie van Città Romana besloten om terug te keren en een doorstart te maken met het vertrouwde Eurecrea GX. We gingen bij Città Romana langs en vroegen Johan Janzen wat zijn motivatie was.

Johan Janzen, directeur Città Romana: "Het nieuwe reserveringssysteem wat we voor ogen hadden leek ons gebruiksvriendelijker, flexibeler en beter aan onze wensen te voldoen. In de praktijk hebben we echter geconstateerd dat het gebruiksgemak van het systeem ons tegenviel en de flexibiliteit niet toereikend was voor onze verwachtingen.

Città Romana heeft bijvoorbeeld voor een belangrijk deel te maken met zakelijke verhuur en dagprijzen. Jammer genoeg was dit niet direct goed in het nieuwe systeem te integreren. Een ander pluspunt van Eurecrea GX vinden we dat de Virtueel Boeken standaard beschikbaar is, en zonder bijkomende kosten per boeking.

Uiteindelijk kosten de extra handelingen die we met het nieuwe systeem dienden uit te voeren om tot hetzelfde resultaat te komen, ons alleen maar extra tijd. We willen juist dat een reserveringssysteem bijdraagt aan een versoepeling en ondersteuning van ons werk en administratie. De slotsom is dat Eurecrea GX toch het beste aansluit bij onze wensen".


« Vorige pagina