Distributie van AICN verzorgd door NextPax

15-06-2015

AICN Automatisering en NextPax hebben een overeenkomst gesloten waarbij NextPax de exclusieve distributie zal gaan verzorgen voor de ruim 50 recreatieondernemingen die met de module Virtuele Touroperator werken. Met deze samenwerking krijgt u als ondernemer de mogelijkheid om in de nabije toekomst uw accommodatie aanbod bij vele verschillende distributiekanalen aan te bieden. Hoewel de distributie via NextPax was voorzien per medio juni, hebben we dit in overleg met klanten en touroperators uitgesteld tot na de drukke zomermaanden.

Grote spelers werken samen
Ruim 50 recreatieondernemingen binnen de Benelux gebruiken het reserveringssysteem Eurecrea GX van AICN voor hun accommodaties en online boekingen. NextPax gaat op exclusieve basis de koppelingen verzorgen tussen deze recreatieondernemingen zoals Duinrell en Droomparken en partners zoals Bungalows.nl, Bungalowspecials.nl en Booking.com.

Makkelijk koppelen
NextPax is al sinds 2006 hét technisch distributieplatform voor de online vakantiehuizen verhuur. De samenwerking met AICN biedt mooie kansen voor de bestaande en nieuwe partners van NextPax. Op dit platform kunnen de partners eenvoudig worden gekoppeld aan de recreatieondernemingen waardoor de accommodaties van deze ruim 50 bedrijven breder beschikbaar worden voor de markt.

Meer aanbod
Ook voor aanbieders biedt deze samenwerking tussen NextPax en AICN nieuwe mogelijkheden. Het is voor aanbieders mogelijk om het aanbod van AICN met hun eigen aanbod te integreren.

Over NextPax
NextPax is met ruim 200.000 vakantiehuizen een wereldwijde speler in de markt van de online vakantiehuizen verhuur. Nextpax.com ontwikkelt en exploiteert PaxGenerator GDS, hét distributieplatform voor vakantiehuizen dat aanbieders en partners bij elkaar brengt. Paxgenerator GDS zorgt voor real-time informatie over beschikbaarheid en prijzen, en directe boekbaarheid van de accommodaties. Bij NextPax staat de klant centraal bij alles wat zij doet. Sterke punten van NextPax zijn het geavanceerde distributieplatform, de oplossingsgerichte technische professionals en het uitgebreide internationale netwerk. www.nextpax.com

Over AICN
AICN levert automatiseringsproducten en diensten, die maximaal bijdragen aan het gemak en de beleving van het vakantiegevoel van de consument. Dit doet zij door op het juiste moment innovatieve en resultaatgerichte automatiseringsproducten en diensten aan te bieden, die een professionele en efficiënte bedrijfsvoering voor recreatieondernemers mogelijk maakt. 


« Vorige pagina