Marco Budding over de het succes van de Boekingskiosk bij DroomPark Hooge Veluwe

30-10-2014

DroomPark de Hooge Veluwe heeft afgelopen zomer de Boekingskiosk voor Eurecrea GX in gebruik genomen. Deze 24/7 Selfservice Check-in is speciaal voor kampeerders die zonder reservering bij het recreatiepark arriveren. We vroegen Marco Budding, Manager Marketing en Communicatie bij DroomParken, naar de eerste ervaringen en resultaten.

Marco Budding, DroomParken:
'De kiosk is inmiddels een aantal maanden in gebruik en er wordt al volop gebruik van gemaakt. Er zijn zelfs gasten die –terwijl de receptie open is- er toch voor kiezen om via de terminal in te checken.

DroomPark Hooge Veluwe ligt pal naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe én het museum Kröller Müller.
Dit trekt op DroomPark Hooge Veluwe veel buitenlandse gasten aan (veelal Italianen) die per camper vaak aankomen op tijden dat de receptie al gesloten is.

De terminal biedt deze gasten nu een perfecte oplossing om toch een overnachtingsplek te boeken bij ons. Daarnaast hebben wij onze receptietijden beperkt en door de kiosk kunnen we toch een groot gedeelte van onze gasten van dienst zijn!'

Momenteel staan er nog 3 Boekingkiosken in bestelling voor andere Eurecrea GX gebruikers. AICN Automatisering zal deze eind dit jaar gaan uitleveren. Eerder installeerden we al een Boekingskiosk bij Camping Schuilenberg.

Lees hier meer over de boekingskiosk en bekijk het demo-filmpje
.


« Vorige pagina