Geslaagde RecreatieVakbeurzen

21-11-2016

Onze innovatieve ontwikkelingen zijn zeer positief ontvangen op de RecreatieVakbeurzen.

De ontwikkelingen op internet en het werken in de cloud gaan erg snel. Om u nu en in de toekomst te kunnen voorzien van een gebruiksvriendelijk on-line boeken en een backoffice systeem, blijft AICN met u meedenken en ontwikkelen. Ons online reserveringssysteem Tommy 2.0 is hier speciaal voor ontwikkeld. 

Een geweldig nieuw reserveringssysteem met alle functionaliteiten maar toch zeer eenvoudig. Dat is Tommy 2.0. Slechts 1 jaar na de introductie gebruiken ruim 250 verschillende recreatiebedrijven (met 20 plaatsen tot 700 plaatsen) Tommy 2.0. Zij ervaren Tommy 2.0 als eenvoudig, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Mét alle functionaliteiten.

Veel recreatie-ondernemers zijn nieuwsgierig naar Tommy 2.0. Op onze stands op de beurs in Hardenberg en Gorinchem mochten we veel ondernemers verwelkomen.

Bent u net als uw collega’s geïnteresseerd in de mogelijkheden van Tommy 2.0 ? Een adviesgesprek met demonstratie is onderdeel van onze service. U weet hierdoor direct of Tommy 2.0 ook bij uw bedrijfsvoering aansluit. Een afspraak is zo gemaakt!Ervaar het zelf en vraag hier een gratis demo aan.


« Vorige pagina