Realiseer meer boekingen met Virtueel Boeken

Momenteel leven we in een markt met meer aanbod dan vraag. Dit betekent dat u uw gast van een collega moet zien te werven. Met uw website in combinatie met de integratie van Virtueel Boeken kunt u dit realiseren. Als de gast enthousiast is over hetgeen u hem aanbiedt, is het zeer belangrijk dat hij ook direct kan reserveren, op welk onderdeel van uw website hij ook is. Met Virtueel Boeken kunt u verschillende ingangen naar het boekingsproces creëren.  

 


 

 

Keuze objecttypen

Gasten die zich oriënteren willen bij hun favoriete accommodatie direct zien of deze beschikbaar is en deze ook direct kunnen boeken. Door direct te linken naar dit objecttype krijgt de gast de kalenders voor deze accommodatie te zien en kan hij deze direct reserveren.
(Dit is een standaard functionaliteit van Virtueel Boeken)

 


 

 

Beschikbaarheid

(Eerdere) gasten gaan direct naar Virtueel Boeken Basis; in de kalenders ziet de gast direct de beschikbaarheid en kan eventueel meteen een alternatieve periode kiezen. Via deze alternatieven krijgt de gast direct een overzicht krijgen van wat er nog aan diverse objecttypen beschikbaar is. Als hij een voorkeur voor een locatie heeft, kan hij die eenvoudig reserveren via de plattegrond in Virtueel Boeken.

 


 

Arrangementen

Veel gasten boeken vaak een standaard arrangement (bijvorbeeld een Paasarrangement). U kunt het uw gasten makkelijk maken door een link te plaatsen op uw website waarmee ze direct dat arrangement kunnen boeken.
(Dit is een standaard functionaliteit van Virtueel Boeken)

 


 

Zoek en Boek XML

Veel boekingen zijn standaard en te verdelen in week, weekend en midweek. De gast ziet nu met één oogopslag wat er beschikbaar is, wat de prijs is en wat eventueel de aanbiedingsprijs is. Ook ziet de gast direct het, vaak geringe, prijsverschil met een luxere accommodatie waardoor deze makkelijker wordt geboekt.

 


 

Zoek en Boek

Gasten die een kortere periode op vakantie gaan, willen graag direct weten of er nog iets beschikbaar is en wat het dan kost. Met de 'Zoek en Boek' kunnen zij met een paar ingaven meteen een overzicht krijgen van de beschikbare accommodaties en dan direct met slechts een paar muisklikken de boeking maken.

 


 


Aanbiedingen - Last Minutes

Omdat er meer aanbod dan vraag is, willen gasten steeds vaker hun favoriete accommodatie voor een scherpe prijs boeken. Ze zijn nadrukkelijk op zoek naar ‘koopjes’ voor hun (korte) vakantie. Door deze aanbieding duidelijk zichtbaar te vermelden op uw website, zullen deze makkelijker worden geboekt. Ook in de basisversie van Virtueel Boeken zijn de aanbiedingen zichtbaar en eenvoudig door de gast te boeken.

 


 

Boeken uit 2D plattegrond

Veel (kampeer) gasten hebben een voorkeur voor een specifieke plek. Vaak heeft u een plattegrond op uw website maar is deze statisch. Door deze plattegrond interactief te maken met onze module 'Boeken uit 2D plattegrond', kan de gast meteen zien of de locatie die hij wenst nog beschikbaar is. Vervolgens kan de gast de boeking in slechts enkele stappen realiseren.