Meer boekingen door uitgekiende marketing

Behalve een aantrekkelijke website met een optimale integratie naar het virtueel boeken, kan uitgekiende marketing bijdragen aan meer boekingen. Eurecrea GX biedt u verschillende modules om uw marketing inspanningen succesvol uit te voeren.  

 


 

 

Touroperators

Uit onderzoeken blijkt dat veel gasten die uw bedrijf vinden op een website van een touroperator, ook een bezoek brengen aan uw eigen website. Deelname bij verschillende touroperators, is vanwege de boekingen die ze realiseren, maar dus ook zeker vanuit marketing oogpunt zeer belangrijk. Het wordt voor u nog mooier want door de koppeling van Eurecrea GX met verschillende touroperators, nemen we u veel werk uit handen. Allotmentbeheer is verleden tijd en boekingen komen geheel geautomatiseerd in Eurecrea GX binnen.

 


 

 

Actiecode

Eurecrea GX heeft een uitgebreide Direct marketing wizard. Hiermee selecteert u eenvoudig een uw doelgroep(en) voor een mailing per e-mail. Door aan deze mailing een actiecode te koppelen met bijvoorbeeld een extra korting, realiseert u direct meer boekingen. Voordeel van een actiecode is tevens dat u precies kunt meten wat het resultaat is van uw actie(s).

 


 

Meten E-Commerce

Meten = weten, zeker wat betreft uw website en Virtueel Boeken. Samen met Google Analytics expert André Scholten hebben we Google Analytics zo ingericht dat u uw boekingen en omzet van Virtueel Boeken eenvoudig kunt inzien. Op basis van deze resultaten kunt u uw website, Virtueel Boeken en uw marketing inspanningen optimaliseren voor een nog beter resultaat.

 


 

Artikelen Uitgebreid

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat uw gasten gemak zoeken. Hierdoor zijn ze bereid om artikelen direct mee te reserveren bij hun online boeking. Voorwaarde is dat direct zichtbaar is wat ze krijgen, wat het artikel kost en dat de artikelen overzichtelijk worden gepresenteerd. Met deze module kunt u al deze voorwaarden eenvoudig invullen en dus meer omzet maken met uw online boekingen.

 


 

Inschrijven e-mail nieuwsbrief

Om uw bezetting de komende jaren te optimaliseren, is marketing van groot belang. De meest effectieve marketing is gebruik maken van adressen van gasten of van potentiële gasten. Deze laatste kunnen zich inschrijven voor de e-mail nieuwsbrief zodat u deze via e-mail nieuwsbrieven kunt uitdagen voor een verblijf op uw bedrijf.

 


 

Printing on demand

Veel gasten zijn geïnteresseerd in een bepaald onderdeel van uw bedrijf. Een huurder wil andere informatie dan een kampeerder. Met deze module biedt u voor iedere doelgroep informatie op maat. Juist het internet is bij uitstek hiervoor geschikt.

 


 

Eigenaren Portal met boekingen

Uw eigenaar als ambassadeur van uw bedrijf. Uw eigenaar kan via de portal zelf on-line boekingen maken voor zijn vakantiewoning. Indien u dit stimuleert door de eigenaar hiervoor minder provisie te laten betalen, zou deze er zomaar voor kunnen zorgen dat de bezetting van zijn vakantiewoning flink stijgt. En dat is goed voor uw park en uiteindelijk voor u.

 


Heeft u vragen over marketing of zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij uw marketingactiviteiten? Wij hebben een uitstekende samenwerking met Prosuco. 
Meer informatie over hun producten en diensten vindt u snel op de website van Prosuco.