Efficiënter werken

Automatisering zorgt ervoor dat u met standaardhandelingen efficiëntie bereikt. Een computer kan veel zaken sneller en dan ook nog zonder fouten te maken. Virtueel Boeken is de ultieme vorm van efficiency want de gast doet al het werk voor u. Misschien heeft u uw bedrijf geautomatiseerd maar zijn een aantal onderdelen hierin nog niet meegenomen. Dit betekent dat u een aantal ‘eilanden’ heeft. Door ook deze functies onder te brengen in uw automatisering, kunt u deze eilanden elimineren en nog meer efficiëncy bereiken.  

 


 

 

 

Kassaprogramma

Door uw kassa te vervangen door het Eurecrea GX Kassaprogramma, kunt u eenvoudig al uw kassahandelingen automatiseren. Alle verkopen worden binnen Eurecrea GX vastgelegd en verwerkt. Met een druk op de knop kunt u kassiers afsluiten en saldi controleren. Met dezelfde druk op de knop gaat uw omzet naar uw boekhoudpakket. Makkelijk, zonder fouten en daardoor zeer efficiënt.

 


 

 

 

Pinkoppeling

Er zijn grotere stappen naar efficiëncy maar door ook uw pinautomaat te koppelen aan Eurecrea GX kunt u alle PIN betalingen afhandelen zonder fouten.

 


 

 

Telebankieren

Per boeking heeft u minimaal één betaling maar voor uw toeristische- en verhuurboekingen zijn dit vaak al minimaal 2 (voor seizoen- en jaarplaatsen vaak 3 of meer) betalingen. Jaarlijks heeft u dus heel wat handelingen om deze betalingen te verwerken. Dit kan veel makkelijker met de module ‘Telebankieren’. Hiermee kunt u een betaalbestand inlezen en worden alle betalingen zonder fouten direct afgeboekt. Ook al bent u per dag slechts 15 minuten bezig met het verwerken van uw betalingen, per jaar is dit al snel ruim 90 uur. Tel uit uw besparing.

 


 

 

Automatische Incasso

Bent u jaarlijks veel tijd kwijt aan het beheer van uw debiteuren en om te zorgen dat u uw geld binnenkrijgt? Met de module ‘Automatische Incasso’ kunt u hier enorm op besparen. In plaats van te wachten op de betaling, neemt u nu het initiatief. U incasseert op de vervaldatum en u heeft het bedrag direct op uw rekening.

 


 

 

Automatisch Betalen

Heeft u nog borgen die u per bank terugbetaalt? Met de module ‘Automatische Betalen’ wordt dit ook een stuk efficiënter. Na de vertrekdag en de controle maakt u een betaalbestand. Dit bestand kunt u verwerken in uw internet of telebankieren programma en alle betalingen worden dan direct en zonder fouten verwerkt. Bijzonder efficiënt.