Bijdragen aan het vakantieplezier

Onze missie is om met onze producten en diensten bij te dragen aan het vakantieplezier van uw gast. Hoe doen we dat?

 


 

 

 

Virtueel Boeken

Onze doelstelling is dat een gast die uw website bezoekt en enthousiast is, direct moet kunnen boeken. Als alles goed geregeld is op uw website en er zijn geen drempels voor uw gast om direct te kunnen boeken, levert u dit meer boekingen op en begint het vakantieplezier van uw gast. Deze heeft direct het gevoel dat op uw bedrijf alles goed geregeld is.

 


 

 

 

Gastherkenning

Ook makkelijk en vriendelijk voor uw gast. Met de module ‘Gastherkenning’ kan uw gast al bij de info-aanvraag een wachtwoord opgeven voor het bewaren van zijn adresgegevens. Bij het boeken of bij een herhalingsboeking, haalt uw gast eenvoudig zijn gegevens op door zijn wachtwoord in te vullen. Bijkomend voordeel is dat de kans op dubbele adressen minimaal is.

 


 

 

Bijlage bij factuur

In plaats van een ‘kale’ factuur kunt u ook bijlagen meesturen. Een leuke welkomstbrief, info over het recreatieteam en andere zaken, verhogen direct het vakantieplezier van uw gast.

 


 

 

Aankomst -en vertreknotificatie

Met de Aankomstnotificatie kunt u uw gast een bepaald aantal dagen voor aankomst geheel automatisch een welkomstmail sturen. Hiermee begint zijn vakantieplezier al een aantal dagen voordat hij werkelijk op vakantie gaat. Met de Vertreknotificatie kunt u de gast een aantal dagen na vertrek geheel automatisch een 'welkom thuis' mail sturen met eventueel een verwijzing naar een online enquête.

 


 

 

Kentekenherkenning

In samenwerking met CAT Control Systems is een betrouwbaar Kentekenherkenning systeem gemaakt. Uw gast hoeft geen pasje meer bij zich te hebben, Engelse gasten hoeven niet meer uit te stappen etc. Makkelijk en plezierig voor uw gast.

 


 

 

Automatische aankomst

Met de module ‘Automatische aankomst’ stuurt u uw gast van te voren zijn toegangskaart. Uw gast kan bij aankomst direct naar zijn plek doorrijden. In Eurecrea GX wordt vastgelegd dat uw gast is aangekomen.

 


 

 

Eurecrea GX betrouwbaar

En als laatste, het belangrijkste; Eurecrea GX is al ruim 13 jaar op de markt en is een uitermate stabiel programma. Het Virtueel Boeken is nagenoeg altijd online. Op drukke aankomst- en vertrekdagen draait Eurecrea GX zeer consistent. Alle informatie heeft u snel bij de hand om uw gast te laten aankomen of vertrekken.