Beveiliging

Veiligheid van uw data

Wanneer u gaat werken met AICN, wilt u er zeker van zijn dat uw gegevens volledig en optimaal beveiligd en beschermd zijn. AICN zorgt voor een bevoegde toegang en uw administratie is beveiligd en beschermd tegen onder andere diefstal en hard- en softwareproblemen. Iedere 24 uur maken wij een volledige back-up die verplaatst wordt over meerdere locaties in Nederland. Ieder uur maken wij een tussentijdse back-up.

Inloggen en werken in een beveiligde omgeving

Inloggen en werken met AICN/Virtueel Boeken kan in een beveiligde omgeving. Deze zogenoemde HTTPS beveiliging wordt wereldwijd gebruikt door banken, overheden en andere veiligheidsdiensten. Uw gegevens worden versleuteld met behulp van SSL (Secure Socket Layer), de internationale standaard voor beveiligde gegevensuitwisseling. Deze beveiliging garandeert dat de gegevens die u invoert tijdens het transport, van uw PC naar onze server en andersom, niet zichtbaar zijn voor derden. Voorwaarde is dat uw eigen website ook in deze beveiligde omgeving draait. Daarnaast zorgen andere beveiligingsmaatregelen en firewalls dat uw gegevens beveiligd zijn tegen elektronische inbraken van buitenaf.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Om technische problemen te voorkomen maakt AICN dagelijks reservekopieën van alle gegevens in het Virtueel Boeken.

Extra toegangsbeveiliging door unieke inlogcodes

Onze standaardbeveiliging bestaat uit een unieke gebruikersnaam en wachtwoord.

Geheimhoudingsplicht van de medewerkers

AICN gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met uw informatie om. AICN is uiterst kritisch als het gaat om haar eigen medewerkers. Alle medewerkers hebben geheimhoudingsplicht. 

Actieve monitoring

AICN/Virtueel Boeken wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week actief gemonitord. Wanneer er onverwachte gebeurtenissen plaats vinden, worden onze engineers direct op de hoogte gebracht en kunnen zo adequaat ingrijpen.