Partners

AICN werkt nauw samen met diverse toonaangevende bedrijven in de recreatie- en automatiseringsbranche. We stellen ze graag aan u voor en bevelen ze stuk voor stuk van harte bij u aan! Klikt u op de logo's hieronder voor meer informatie over onze partners.Recreatie-Apps.nl

Recreatie-Apps ontwikkelt innovatieve Apps speciaal voor de recreatiebranche. Mooie en makkelijke producten die bijdragen aan nog meer gemak, efficiëntie en besparing voor uw recreatie-onderneming. 

 www.recreatie-apps.nl


 

Pay.nl

AICN Automatisering en Pay.nl werken sinds begin 2016 samen en bieden u een diversiteit aan betaal-opties die het uw gasten nog eenvoudiger maken om hun boeking snel en vertrouwd via hun eigen iDeal bankomgeving te voldoen. Naast iDeal kunt u ook via Pay.nl gebruik maken van de volgende betaalopties:

  • Visa / Mastercard
  • Sofort eBanking
  • MisterCash
  • Giropay
  • En diverse andere

Bent u benieuwd of deze extra betaalopties ook voor u interessant zijn? Lees meer op www.pay.nl of neemt u contact op met Frank (frank@aicn.nl) voor meer informatie. 

 TenZer

TenZer maakt onder meer websites voor de kleinere campings en zorgt direct voor een goede integratie van ons online reserveringssysteem Tommy Booking Support. Ook voor uw optimale vindbaarheid in Google en het genereren van meer bezoekers van uw website kunt u uitstekend bij ze terecht.

 www.tenzer.nl


CAT Control Systems

CAT Control Systems ontwikkelt nieuwe producten voor de toegangscontrole sector en optimaliseert reeds bestaande producten. ‘Toegangsbeheer op een vriendelijke manier’ is het motto voor een klantgerichte, flexibele aanpak, waarbij snelle en kwalitatief goede levering en installatie van toegangscontrolesystemen voorop staan. AICN biedt haar klanten ook diverse koppelingen met de toegangssystemen van CAT Control Systems.

www.catcontrolsystems.nl


Gebr. v.d. Donk

Ook met de Gebr. v.d. Donk werken wij samen. Zij kunnenn u, als landelijk werkend aannemersbedrijf, behulpzaam zijn bij leidingwerken, persleidingen, riolering, stadsverwarming, bronbemaling, doorpersingen, kabelwerken, bestratingen, glasvezel netwerken, telecom netwerken, data netwerken, centrale antenne inrichtingen en satellietsystemen. Ook het leveren en installeren van watermeters / verdeelelementen en putten, meterkasten, campingkastjes in diverse uitvoeringen, slagbomen, alsmede diverse voorzieningen voor jachthavens via het leveringsprogramma van Rolec kan Gebr. v.d. Donk Recreatietechniek voor u verzorgen.

www.vddonk.nl


Prosuco

Prosuco zorgt voor een betere bezetting op uw camping, recreatiepark, bungalowpark of dagattractie. Een krachtige stelling die ze waarmaken. Zij geven u inzicht in het effect van marketingactiviteiten en zorgen er samen met u voor dat u ook daadwerkelijk resultaat haalt uit uw marketing en communicatie investeringen. Als full-service marketingbureau met jarenlange ervaring in uw branche nemen zij u werk uit handen. Ze leveren marketingdiensten met meetbare resultaten tegen een eerlijk tarief. Innovatief, practisch en betrouwbaar.

www.prosuco.nl


Seijsener Recreatietechniek

De toegangscontrole systemen van Seijsener zijn gekoppeld aan de EURECREA applicatie. Seijsener Recreatietechniek houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het ontwerpen en inrichten van kampeerterreinen, jachthavens en bungalowparken.

www.seijsener.nl
Nextpax

Samen met Nextpax werken we aan de touroperator-koppeling, waarmee u als gebruiker van onze Virtueel Boeken technologie, steeds meer toegangsmogelijkheden heeft tot verschillende grote touroperator organisaties. NextPax is als channel manager actief in de vakantiehuizenmarkt en ontwikkelt koppelingen om aanbieders met een groot aantal boekingskanalen te verbinden. Voor AICN-klanten heeft NextPax het AICN-portal ontwikkeld waarmee tarieven, beschikbaarheid, inhoud en boekingen worden doorgezet naar diverse boekingskanalen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om de parken op meer dan 300 verschillende kanalen te distribueren en wordt veel handmatig werk overbodig. Commerciële afspraken met het boekingskanaal regelt u zelf, het doorzetten van alle boekingsinformatie naar de kanalen toe faciliteert NextPax.

www.nextpax.com

 


Accountview

AICN heeft Accountview geselecteerd als leverancier van administratie software. U kunt bij AccountView terecht voor AccountView Solo of AccountView Team. Ook is er uiteraard een koppeling met EURECREA GX beschikbaar.

www.accountview.nl

 

3w Media

U kunt bij 3w Media terecht voor onder andere huisstijlen, brochures, logo's, webdesign, webhosting, online marketing, drukwerk, narrowcasting en ICT-dienstverlening. Maar ook voor strategische marketingideeën, adverteren in dag- en weekbladen of de belettering van uw wagenpark.

Ook kunnen ze zorgen dat uw bedrijf hoger in de zoekresultaten van de bekende zoekmachines terecht komt. Door hun creativiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit werken zij inmiddels voor een aantal grote reclame- en marketingbureaus.

www.3wmedia.nl