AICN

Ruim 30 jaar ervaring en een team van deskundige medewerkers die met u meedenken zijn onze ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. De voordelen van AICN Automatisering voor u op een rijtje: 

Wij kennen uw branche. 30 Jaar ervaring en ruim 300 recreatieondernemingen die werken met onze software staan daar garant voor. Onze kennis zorgt ervoor dat we uw bedrijfsvoering begrijpen en daardoor klaar staan met de beste oplossingen. 

Stilstaan is achteruitgang. Dat geldt voor u, maar zeker voor ons. Daarom letten we constant op de trends en ontwikkelingen in de recreatiebranche en spelen we daar met onze oplossingen vroegtijdig op in. Onze innovaties brengen uw bedrijf op een hoger platform. Onze internetmodules bewijzen dat, met per maand zo'n 10.000 boekingen gegenereerd door onze software.  

Al uw automatiseringszaken kunnen door ons voor u geregeld worden. Van computers en printers, ADSL verbinding, VPN, E-pacity, begeleiding, opleidingen tot server- en netwerkbeheer. U heeft maar één aanspreekpunt: AICN. Wij regelen het voor u.